Thuis Nieuws

Het Famaverkeer beëindigt nieuw project in Peking

Certificaat
Van goede kwaliteit 100mm Verkeerslicht voor verkoop
Van goede kwaliteit 100mm Verkeerslicht voor verkoop
Klantenoverzichten
wij werken met fama sinds 2011, elk jaar wij samen veel verkeersproducten in Saudi-Arabië, tot nu invoeren, al geïnstalleerd project goed nog werkend. Werkelijk grote ervaring met famaverkeer. Op zakelijke relatie voor lange termijnen zal houden.

—— Ibriham

chevy (fama) merk met goed kwaliteitsproduct aan ons land Algerije. De eerste keer wij verkeerslicht kopen is 2010, elke jaren wij container één of twee zullen kopen. Hun verkeerslicht geeft ons zelden probleem in ons project. Hartelijk dank voor de reservesteun van het famateam

—— Sam

wij zijn agent voor famabedrijf in Sri Lanka, hebben wij 80% van nieuwe verbinding in Sri Lanka installeren duren vijf jaar, stelt al verkeerslicht van gebruiksfama, overheid met onze leverancier en producten tevreden. De eerste verbindingsproducten in 2011 worden geïnstalleerd die, wauw het werkt nog. Wij vertrouwen op elkaar.

—— damith

De Famaproducten met goede kwaliteit en goede prijs om ons te steunen krijgen meer projectofferte. Ik ben het westen - Afrikaanse cliënt. Alvorens ik van Europa, na de producten van testfama in 2012 koop, alle belangrijkste verkeerslichten die ik vanaf dat moment van fama heb gekocht. Alles gaat goed, productenkwaliteit, prijs, de houding van het verkoopteam, beroeps, na verkoopgarantie enz.

—— Najib

Somos contratistas DE semáforos Engelse América Latina, proyectos Engelse Perú, Colombia, México, Bolivië, enz.-Hazen 5 trabajamos van años que bedriegt fama. Nosotros van proveedor estable paragraaf van de V.N. van S. Productosnuevos nrs. van Espero que algunos ayuden een nuevomercado van de obtenerv.n., lo comprobaremosjuntos.

—— Anastacio

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

Het Famaverkeer beëindigt nieuw project in Peking

Het Famaverkeer beëindigt nieuw project in Peking

Het Famaverkeer beëindigt nieuw project in Peking. Dat is zeer groot ogenblik voor het uitbreiden van het noordenmarkt. In dit project leveren al voertuigverkeerslicht, voetverkeerslicht, het verkeerslichtcontrolemechanisme en de pool door ons. Onze verkeerslichthoofdlijnen zoals volgen:

1. Hoog rendement & leiden met lange levensuur

2. Lagere operationele kosten

3. Bestand vochtigheid en stof

4. Heldere en hoogst zichtbare verlichting

5. Eenvormige optische output

6. Handhaaft zowel een hoog niveau van spookcontrast als goede anti-wegspoelingsprestaties

7. Specifiek ontworpen volgens de normen van de vergaderingswereld

het verkeerslicht van Peking

het verkeerslichtcontrolemechanisme van Peking

het verkeerslicht van Peking

Het Famaverkeer specialiseert zich in verstrekt betere oplossing voor ZIJN sinds 2005. De hoofdproducten omvatten verkeers plat form& software, verkeerscontrolemechanisme, verkeerslichtlicht, en de verschillende soorten poolenz. Fama producten installeren reeds in 300 steden in China en meer dan 100 landen in overzee markt.

Bartijd : 2018-09-12 11:05:45 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen Fama Intelligent Equipment Co., Ltd. (Chevy Light)

Contactpersoon: Ms. Lisa Zhao

Tel.: 86-755-82596491

Fax: 86-755-27966846

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)